Michelle Selbach

Ejer af BySelbach - Photography

Jeg hedder Michelle og jeg er 31 år gammel. Jeg bor i Regstrup sammen med mine 3 børn på 4, 6 og 9 år.
Jeg har lige så lang tid jeg kan huske været fascineret af alt slags kreativt arbejde, dog er fotografering det der står mit hjerte nærmest. Derfor investerede jeg for mere end 10 år siden i mit første hjemmestudie og siden er nyt kommet til og interessen er bare vokset og vokset. Jeg er selvudlært og derfor er det vigtigt for mig at blive ved med at dygtiggøre mig og derfor tager jeg forskellige kurser og søger i den forbindelse ofte forskellige typer til at stå model for mig. Hvis det kunne være noget for dig, så kontakt mig gerne. 

Mine kunder siger

Se flere anmeldelser på min facebook side

Maibrit Fynbo Geert-Jørgensen

Super dygtig til det hun laver :-) min store dreng elsker at komme hos hende og få taget billeder hun ved lige hvordan man fanger de små/store så de føler sig trykke :-) hun tager sig god tid og lytter og spøger ind til hvad man kunne tænke sig og har selv en masse kanon gode ider :-)

Karin Søkamp

Vi har haft en super oplevelse med plads til alle. Et trygt og rart rum, hvor der er plads til spontanitet. Var lige så glad for oplevelsen denne gang som sidst. Det gør vi gerne igen.
Nu glæder vi os til at vælge blandt alle de gode billeder.

Christina Roest Petersen

Michelle er meget sød og imødekommende. Hyggeligt med studie hjemme hos hende selv. Hun elsker tydeligvis sit arbejde som fotograf og det er dejligt at se og mærke hendes begejstring, det gør en mere tryk ved situationen.
Hun tager gode billeder (gravidfotos denne gang), og vi har tænkt os at vende tilbage når bebs er født, hvis hun har tid
Kun positive ord herfra.

Ses vi?